Categories

Site Information

 Loading... Please wait...
100% Australian Opal, Ethically Mined from the Earth

Return Policy (SWEDEN)

Om något föremål inte uppfyller dina förväntningar, returnerar du det inom 30 dagar i ett nytt och oanvänt skick och vi byter gärna ut det eller återbetalar ditt varupris. Fraktkostnaderna är ej återbetalningsbara och retur fraktkostnader är kundens ansvar (särskilda villkor gäller om inköpsorder via paypal).

Alla avkastningar måste godkännas av oss. Innan du skickar tillbaka din retur, skicka oss ett mail på info@australianopaldirect.com och låt oss veta vilket föremål du återvänder. Vi kommer att svara med ett godkännandebrev som ska ingå i ditt returpaket

30 DAG PENGAR BACK GARANTI:
Alla smycken och stenar som finns på vår hemsida kommer med en 30-dagars pengarna tillbaka garanti. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med din Opal, kan du returnera den i originalets skick inom 30 dagar efter frakt för full återbetalning (fraktkostnader återbetalas inte). Objektet måste returneras i det skick det mottogs i - oavbrutet, oanvändt, med streckkodsetiketten fortfarande fäst och i sin ursprungliga förpackning. Vi kommer att återbetala din order för det totala beloppet som köpts vid mottagandet av varan.

Återbetalningar inkluderar eventuella amerikanska skatter som ursprungligen betalats för den vara som returneras. Det kan ta upp till två faktureringscykler för återbetalningar att visas på tryckta kreditkortsutlåtanden, även om du borde kunna verifiera krediten inom 72 timmar från det att avkastningen behandlas. Vi betalar inte tillbaka avgifter / skatter från andra länder, eftersom vi inte samlar dem. De skulle återbetalas av lämpligt tullkontor i ditt land.

Om varorna du får har skadats i transit, är felaktiga eller är felaktiga, kontakta oss via e-post till info@australianopaldirect.com omedelbart på mottagningsdagen och det kommer att repareras eller bytas ut utan kostnad. Fordringar måste göras inom 7 dagar efter mottagandet. Om paketet är skadat vid ankomsten, kan du bli ombedd att returnera varorna med sin ursprungliga förpackning.

GARANTI:
Australian Opal Direct är stolt över 100% äkta australiska opal som bryts ur jorden. I det osannolika fallet att din Smycken eller Stone är skadad av naturliga orsaker erbjuder Australian Opal Direct följande:

3 års garanti på tillverkningsfel och defekter
Även om Australian Opal Direct Smycken har designats och tillverkats enligt högsta kvalitetsstandard, observera att många stilar är känsliga och kräver skonsam hantering. Korrekt vård och underhåll kommer att bevara skönheten och glansen. Denna garanti täcker inte missbruk, repor av ädelstenen, droppar eller slår på ädelstenen, vanligt slitage eller eventuell misshandel till Opal Gemstone eller dess omgivande inställning. Eftersom alla metaller (inklusive guld och silver) kan oxidera och / eller smitta över tiden, var god och besök vår vård- och hanteringssida för att lära dig mer om hur du kan skydda dina smycken. Australian Opal Direct ansvarar inte för normalt slitage. Alla försäljningsvaror är slutförsäljning.

Om ditt köp från Australian Opal Direct faller under dessa specifikationer, vänligen kontakta Australian Opal Direct på info@australianopaldirect.com och vi kommer att behandla begäran inom 72 timmar.

 

Australian Opal Direct

5400 Newcastle, Encino, CA 91316