Categories

Site Information

 Loading... Please wait...
100% Australian Opal, Ethically Mined from the Earth

Return Policy (NORWAY)

Skulle noen gjenstand ikke oppfylle dine forventninger, må du bare returnere den innen 30 dager i en ny og ubrukt tilstand, og vi vil gjerne bytte den eller refundere varens pris. Fraktkostnader kan ikke refunderes, og returfrakt er ansvarlig for kunden (spesielle vilkår gjelder hvis innkjøpsordre via paypal).

Alle avkastninger må godkjennes av oss. Før du sender tilbake din retur, vennligst send oss ​​en epost på info@australianopaldirect.com og gi oss beskjed om hvilket produkt du returnerer. Vi vil svare med et godkjenningsbrev som skal inkluderes i returpakken

30 DAG PENGER TILBAKE GARANTI:
Alle Smykker og Stener som er omtalt på vår hjemmeside, kommer med en 30-dagers pengene tilbake-garanti. Hvis du av en eller annen grunn ikke er helt fornøyd med Opal, kan du returnere den i original tilstand innen tretti dager etter frakt for full refusjon (fraktkostnader kan ikke refunderes). Varen må returneres i den tilstanden den ble mottatt - ubrukt, ubrukt, med strekkodemerken fortsatt festet og i originalemballasjen. Vi refunderer bestillingen din for det totale beløpet som er kjøpt ved mottak av varen.

Tilbakebetalinger inkluderer eventuelle amerikanske skatter som ble opprinnelig betalt på varen som ble returnert. Det kan ta opptil to faktureringssykluser for tilbakebetalinger å vises på trykte kredittkortopplysninger, selv om du bør kunne verifisere kreditt innen 72 åpningstider fra datoen da avkastningen behandles. Vi refunderer ikke avgifter / skatter fra andre land, da vi ikke samler dem. De vil bli refundert av det aktuelle tollkontoret i ditt land.

Hvis varene du mottar har blitt skadet i transitt, er feilaktig, eller er feil, vennligst kontakt oss via e-post til info@australianopaldirect.com umiddelbart på mottaksdagen, og det vil bli reparert eller erstattet uten kostnad. Krav må gjøres innen 7 dager etter mottak. Hvis pakken er skadet ved ankomst, kan du bli bedt om å returnere varene med originalemballasjen.

GARANTI:
Australian Opal Direct stoler seg på 100% ekte australsk opal som er utvunnet fra jorden. I det usannsynlige tilfelle at smykket ditt eller Stone er skadet av naturlige årsaker, tilbyr Australian Opal Direct følgende:

3 års garanti på produksjonsfeil og feil
Selv om Australian Opal Direct Smykker er designet og produsert til høyeste kvalitetsstandarder, vær oppmerksom på at mange stilarter er delikat og krever skånsom håndtering. Riktig vedlikehold og vedlikehold vil bevare skjønnheten og skinnet. Denne garantien dekker ikke misbruk, riper på edelstenen, faller eller slår på edelstenen, normal slitasje eller mishandling gjort på Opal Gemstone eller den omgivende innstillingen. Som noen metaller (inkludert gull og sølv) kan oksidere og / eller smitte over tid, vennligst besøk vår side om pleie og håndtering for å lære mer om hvordan du kan beskytte smykker. Australian Opal Direct er ikke ansvarlig for normal slitasje. Alle salgsvarer er sluttsalg.

I tilfelle at kjøpet fra Australian Opal Direct faller under disse spesifikasjonene, vennligst kontakt Australian Opal Direct på info@australianopaldirect.com og vi vil behandle forespørselen innen 72 timer.

 

Australian Opal Direct

5400 Newcastle, Encino, CA 91316