Categories

Site Information

 Loading... Please wait...
100% Australian Opal, Ethically Mined from the Earth

Return Policy (Netherlands)

Mocht een artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, gelieve het binnen 30 dagen in een nieuwe en ongebruikte staat terug te sturen en wij zullen het graag retourneren of uw handelsprijs terugbetalen. Verzendkosten zijn niet-restitueerbaar en de verzendkosten voor retournering zijn de verantwoordelijkheid van de klant (er gelden speciale voorwaarden als u een bestelling via PayPal doet).

Alle winst moet door ons worden goedgekeurd. Voordat u uw retourzending retourneert, stuurt u ons een e-mail op info@australianopaldirect.com en laat ons weten welk artikel u retourneert. We zullen reageren met een goedkeuringsbrief die moet worden opgenomen in uw retourpakket

30-DAGEN GELD TERUG GARANTIE:
Alle sieraden en stenen op onze website worden geleverd met een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met uw Opal, kunt u deze binnen dertig dagen na verzending retourneren in de originele staat voor een volledige terugbetaling (verzendkosten worden niet gerestitueerd). Het artikel moet worden geretourneerd in de staat waarin het werd ontvangen - ongedragen, ongebruikt, met het streepjescode-etiket nog bevestigd en in de originele verpakking. We betalen uw bestelling terug voor het totale bedrag dat is gekocht na ontvangst van het artikel.

Restituties omvatten alle Amerikaanse belastingen die oorspronkelijk zijn betaald voor het artikel dat wordt geretourneerd. Het kan twee factureringscycli duren voordat restituties op afgedrukte creditcardafschriften worden weergegeven, hoewel u het tegoed binnen 72 uur na de verwerkingsdatum moet kunnen verifiëren. We betalen geen rechten / belastingen uit andere landen terug, omdat we ze niet verzamelen. Die worden terugbetaald door het juiste douanekantoor in uw land.

Als de goederen die u ontvangt tijdens het transport beschadigd zijn, een verkeerd artikel zijn of defect zijn, neem dan onmiddellijk op de dag van ontvangst contact met ons op via e-mail naar info@australianopaldirect.com en het zal kosteloos gerepareerd of vervangen worden. Claims moeten binnen 7 dagen na ontvangst worden ingediend. Als het pakket bij aankomst wordt beschadigd, wordt u mogelijk gevraagd de goederen in de originele verpakking te retourneren.

GARANTIE:
Australian Opal Direct is trots op 100% echt Australisch opaal dat van de aarde wordt gewonnen. In het onwaarschijnlijke geval dat uw Jewelry-item of Stone door natuurlijke oorzaken is beschadigd, biedt Australian Opal Direct het volgende:

3 jaar garantie op fabricagefouten en defecten
Hoewel Australian Opal Direct Jewelry is ontworpen en vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, houd er dan rekening mee dat veel stijlen delicaat zijn en voorzichtig moeten worden behandeld. Juiste zorg en onderhoud zullen de schoonheid en glans behouden. Deze garantie dekt geen verkeerd gebruik, krassen op de edelsteen, laten vallen of slaan van de edelsteen, normale slijtage of enig verkeerd gebruik van de Opal Gemstone of de omringende omgeving. Aangezien alle metalen (inclusief goud en zilver) na verloop van tijd kunnen oxideren en / of bezoedelen, bezoekt u onze pagina Care and Handling voor meer informatie over hoe u uw sieraden kunt beschermen. Australian Opal Direct is niet verantwoordelijk voor normale slijtage. Alle koopwaar is de definitieve verkoop.

In het geval dat uw aankoop van Australian Opal Direct onder deze specificaties valt, neem dan contact op met Australian Opal Direct via info@australianopaldirect.com en we zullen het verzoek binnen 72 uur verwerken.

 

Australian Opal Direct

5400 Newcastle, Encino, CA 91316